Meubel Reiniging

Vlekken verwijderen met shamponeren

Uw meubel reiniging is noodzakelijk om hem mooi en schoon te houden. Het is belangrijk om de bank regelmatig te onderhouden.
In de loop der tijd kunnen er vlekken ontstaan en kan de bank vuil worden. Lloyd car detailing laat uw bank er weer fris uitzien met een reiniging.

Géén onverwachte voorrijkosten of administratiekosten.
Wij werken met een duidelijke all-inprijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft de reiniging van uw meubels niet het gewenste resultaat? Maakt u zich geen zorgen, u hoeft dan niet te betalen.

Ook goed voor uw gezondheid!

De reinigingsmethode die wij toepassen is niet allen goed voor uw bank, tapijt of ander meubel stuk, maar ook goed voor uw eigen gezondheid. Dit komt omdat wij door onze methode 99,99% omhulde virussen doden en bestrijden wij ook huismijt, bacterien en andere enzymen.

Impregneren

Als u er voor gekozen heeft om uw bank te laten reinigen, heeft u ook de optie om deze na de reiniging weer te laten impregneren door ons. Wat doet nu een impregnatie? Dit zorgt voor een laagje coating over het stof waardoor stof en vloeistoffen minder snel in uw bank zullen trekken.

FAQ

Ja, Wij zijn actief in Tilburg en 50 Km hieromheen.

U betaalt contant of Pin (betaalverzoek). Bedrijven hebben de mogelijkheid om de betaling per factuur te betalen.

Nee, binnen de regio’s waar wij actief zijn betaalt u geen voorrijkosten

Dat hangt af van de grote van de bank en vuiling. Doorgaans zal de reiniging gemiddeld 1 uur tot 3 uren duren.

Ja, Wij hebben enkel alleen een stopcontact nodig waar wij onze verlengkabel in kunnen steken. Zo hebben wij dan ook water nodig om onze machines op te vullen.

U hoeft er niet bij te blijven staan, Dit is wel gezellig natuurlijk!

×

Hallo!

Mocht u graag iets willen weten, stuur ons zeker een whatsapp!

× Hoe kan ik je helpen?